vasárnap, április 14, 2013 | Bejegyzés szerkesztése
A minap beszélgettünk egy kedves ismerőssel, hogy ki hogyan készíti a brassóit, hogyan szereti és milyen változatok vannak. Érdekes módon az én kedvencem a legegyszerűbb változat, amit még az anyukámtól tanultam.
Hozzávalók
- 50 dkg sertéscomb
- só
- 1 kávéskanál bors
- 2 kávéskanál majoranna
- pirospaprika
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1dl víz
- olaj
- burgonya
Elkészítés
A sertéscombot apró csíkokra vágjuk. Olajon megpirítjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, fokhagymát beleonyomjuk és felengedjük a vízzel. Fedő alatt puhára főzzük. Figyeljünk, hogy maradjon alatta lé.
Ha kész kockára vágott sült krumplival tálaljuk.
Előkészítés 10 perc
Sütési/ főzési idő: 20-25 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(Atom)
Keresem...
A konyha ördöge...
Még több MFKata...
-
Sara Raasch: Jég, mint tűz ¤ blogturné - Hosszú várakozás után végre olvashatjuk a Hó, mint Hamu trilógia második részét a Twister Média jóvoltából és megismerhetjük Meira további küzdelmét a ...6 éve
Ti ezt nézitek
-
Nagyon régóta szerettem volna krémest csinálni házilag. Anno kaptam egy receptet, de számomra értékelhetetlen volt. Valamelyik nap...
-
Nagyszerű akció keretén belül vettünk egy kedves ismerőssel bőrös, csontos karajt karácsony előtt. Tudván, hogy jönnek a szüleim és tesóm...
Vendégeim
...
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése