A minap beszélgettünk egy kedves ismerőssel, hogy ki hogyan készíti a brassóit, hogyan szereti és milyen változatok vannak. Érdekes módon az én kedvencem a legegyszerűbb változat, amit még az anyukámtól tanultam.




Hozzávalók

  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kávéskanál bors
  • 2 kávéskanál majoranna
  • pirospaprika
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1dl víz
  • olaj
  • burgonya

Elkészítés

A sertéscombot apró csíkokra vágjuk. Olajon megpirítjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, fokhagymát beleonyomjuk és felengedjük a vízzel. Fedő alatt puhára főzzük. Figyeljünk, hogy maradjon alatta lé.

Ha kész kockára vágott sült krumplival tálaljuk.

Előkészítés 10 perc
Sütési/ főzési idő: 20-25 perc

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresem...

Kapcsolat


Follow on Bloglovin

A konyha ördöge...

• 3 kisfiú anyukája • esküvőszervező/ műkörömépítő • blogger • twimom/ tvdmom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász

Még több MFKata...

Gasztroblogok

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye

Ti ezt nézitek

Vendégeim

...
A blogon látható ételeket MFKata készítette.
Akadnak olyan bejegyzések, melyekhez még nem töltöttem fel a receptet, de ami késik nem múlik!!!
Ha esetleg valamelyik étel érdekel, de nincs recept > szólj és máris előre veszem a listán :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...