kedd, január 01, 2013 | Bejegyzés szerkesztése
Nagyszerű akció keretén belül vettünk egy kedves ismerőssel bőrös, csontos karajt karácsony előtt. Tudván, hogy jönnek a szüleim és tesómék, illetve szilveszterkor is egyben sült karaj lesz a menü - nagyon boldog voltam. Miután a szüleimnek készített változatról kitöröltem a képeket, hálát adtam az égnek, hogy készítek egy másodikat is.
Hozzávalók
Hozzávalók
- bőrös karaj csont nélkül
- fokhagyma, hagyma
- sertéssült fűszerkeverék
Elkészítés
A bőrt bekockázzuk éles késsel. A húsba szúrunk pár fokhagymát. Megforgatjuk a fűszerkeverékben.
Forró előmelegített sütőbe toljuk a tepsibe rakott húst és hagymákat, miután forró vizet öntöttünk alá. A húst bőrével lefelé tesszük be. 1 órát sütjük ilyen magas hőfokon. Aztán megfordítjuk és a bőrös felével felfelé sütjük, csökkentett hőfokon (kb 150 hőlégkeveréssel). Sűrűn locsolgatjuk és pótoljuk a vízet, de mindig keveset öntve alá. Hústól függen sütjük még egy-két órát.
Besorolásegyszerű,főétel,időigényes,karaj,szilveszter,vendégváró
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(Atom)
Keresem...
A konyha ördöge...
Még több MFKata...
-
Sara Raasch: Jég, mint tűz ¤ blogturné - Hosszú várakozás után végre olvashatjuk a Hó, mint Hamu trilógia második részét a Twister Média jóvoltából és megismerhetjük Meira további küzdelmét a ...6 éve
Ti ezt nézitek
-
Nagyon régóta szerettem volna krémest csinálni házilag. Anno kaptam egy receptet, de számomra értékelhetetlen volt. Valamelyik nap...
-
Nagyszerű akció keretén belül vettünk egy kedves ismerőssel bőrös, csontos karajt karácsony előtt. Tudván, hogy jönnek a szüleim és tesóm...
Vendégeim
...
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése